Email:
*Mit dem Eingeben Ihrer E-Mail akzeptieren Sie die AGBs
Recomendado
Aumenta tu deseo sexual..
Ingredientes
Garantia
Oferta Especial
Testimonios firmados / audio
distribuidor
Sistema Dropship
Programa de Afiliados
Contactar

Feminil on ainoa libidonvahvistaja, jonka tehon arvostetut lääketieteen ammattilaiset ovat huomanneet.

Toisista samankaltaisista tuotteista poiketen Feminilillä on tuotteen toimivuudesta kertova arvostettujen lääkäreiden suositus.

Tutustu Feminiliä suositelleiden lääkäreiden lausuntoihin.

Psykiatri ja seksologi

“Ammattiurani aikana olen kohdannut lukuisia seksuualisesta haluttomuudesta kärsiviä potilaita. Tietoinen seksuaalinen halu on seksuaalista kiihottuneisuutta edeltävä psykobiologinen mekanismi, joka sisältää impulssin sukupuoliyhteydestä. Erilaisista taustalla vaikuttavista tekijöistä, kuten stressistä, ehkäisymenetelmistä tai taloudellisista ongelmista johtuen n. 43% naisista kokee jossakin vaiheessa elämäänsä seksuaalisen halukkuuden vähenemisen. Ilmiötä kutsutaan “Kielletyn seksuaalisen halun syndroomaksi”. Nautinnon ja fyysisen kontaktin puute aiheuttaa mielialahäiriöitä, itsetunto-ongelmia ja onnettomuutta. Seurauksena voi olla jopa ero kumppanista.

Olen tutustunut viime aikoina kasvipohjaisiin ja täysin turvallisiin tuotteisiin, joiden avulla naisen libidoa voidaan kasvattaa huomattavasti. Suurin osa näistä libidonvahvistajista toimii erinomaisesti ja kasvattavat jatkuvasti suosiotaan.

Potilaideni kokemuksien perusteella voin todeta, että Feminil on tällä hetkellä markkinoiden tehokkain libidonvahvistaja. Tuotteen avulla voidaan kasvattaa seksuaalista halukkuutta, mutta myös hedelmällisyyttä, orgasmien vahvuutta ja määrää, sekä klitoriksen kiihoittuneisuutta. Tuotteen käytöllä ei ole terveydelle haitallisia sivuvaikutuksia.  

Luotan vahvasti tähän upeaan tuotteeseen ja suosittelen sitä lämpimästi kaikille seksuaalisesta haluttomuudesta kärsiville naisille.

Tri. Óscar Arana
Rekisteri numero: 6785

Lisää tietoa Tilaa nyt