Email:
*Mit dem Eingeben Ihrer E-Mail akzeptieren Sie die AGBs
Recomendado
Aumenta tu deseo sexual..
Ingredientes
Garantia
Oferta Especial
Testimonios firmados / audio
distribuidor
Sistema Dropship
Programa de Afiliados
Contactar
Asiakaspalautteet

Tähän osioon on koottu osa Feminiliä kokeilleiden ja tuloksiin tyytyväisten naisten meille lähettämistä palautteista. Palautteen antaminen on täysin vapaaehtoista, eikä siitä makseta palkkiota.

Seuraavassa voi tutustua Feminiliä käyttäneiden naisten kokemuksiin:

“Hei, olen Emily! Olen ollut naimisissa 16 vuotta. Niin monen vuoden jälkeen avioliittoni oli alkanut olla jotenkin väsähtänyt, lempi ei enää niinsanotusti leiskunut. Meillä on kaksi lasta, joiden kasvattaminen on ollut melko raskasta. Kun vielä olen työssäkäyvä ihminen, aikaa jää hyvin vähän mihinkään, omasta itsestä tai aviomiehestä puhumattakaan. Kokemallani yleisellä väsyneisyydellä oli negatiivinen vaikutus mieheni ja minun väliseen intohimoon ja harrastimme seksiä aina vain harvemmin. Eräänä päivänä löysin sitten Feminil ja elämäni, erityisesti seksielämäni, muuttui täysin. Mieheni vaikuttaa minusta jälleen todella viehättävältä, viehättävämmältä kuin koskaan. Suosittelen tuotetta kaikille tarinastani itsensä tunnistaville naisile.”

Emily

“Olen todella tyytyväinen Feminiliin! Aluksi olin todella skeptinen tämäntyyppisten tuotteiden suhteen, mutta Feminiliä kokeiltuani mielipiteeni muuttui täysin. Ongelmani oli, että synnytettyäni ja imetettyäni kolme lasta, koin itseni lihavaksi ja rumaksi, enkä halunnut harrastaa seksiä mieheni kanssa. Häpesin itseäni, vaikka hän sanoikin näkevänsä minut yhtä kauniina kuin aina ennenkin. Seksihaluni olivat kadonneet kokonaan. Onneksi löysin Feminil, sillä sen avulla kaikki muuttui. Mieheni on melkein minuakin tyytyväisempi, sillä seksielämämme on nykyään yhtä vilkasta kuin seurusteluaikoinamme. Suurkiitos, Feminil-tiimi.”

Beatrice L.  

“Olen käyttänyt Feminiliä kahden kuukauden ajan ja huomannut merkittävän eron, mitä seksihaluihini tulee. En koskaan ole kärsinyt ongelmista tällä saralla. Pidän seksielämääni täysin normaalina. Halusin kuitenkin kokeilla jotakin, joka antaisi suhteeseen pienen lisän intohimoa. Minun ei todella ole tarvinnut katua päätöstä – olen tuloksiin todella tyytyväinen, samoin kuin poikaystävänikin.”

Sophie

“Tuhannet kiitokset, Feminil-tiimi! En olisi koskaan uskonut, että niin yksinkertaiselta tuntuva tuote toimii. Ajattelin, että libidon puutteen korjaamiseksi tarvittaisiin jotakin paljon monimutkaisempaa. Näköjään näin ei kuitenkaan ole, sillä Feminil käytön ansiosta ongelmani katosi kuin taikaiskusta. Olen teille ikuisesti kiitollinen tästä mahtavasta tuotteesta.”

L. O’ Brian

“Mikä mahtava tuote! Poikaystäväni on Feminiliin vielä minuakin tyytyväisempi ja sanoo, ettei ole milloinkaan nähnyt minun nauttivan niin paljon yhdynnän aikana. Suosittelen tuotetta kaikile tätä lukeville. Se todella toimii!”

Shirley

“Feminil ansiosta seksi on palannut elämääni. En enää pelkää miesten tapaamista ja “tosipaikkoja”. Tunnen nuortuneeni vuosia. Tuhannet kiitokset.”

S. Thompson

"Eron myötä minulta meni halut niin seksiin kuin miehiinkin. Aikaa kului ja rakas löytyi rinnalle, mutta jokin pelko iski ja vaikutti seksiinkin. Feminil on todella huikea tuote naiset, kokeilkaa ihmeessä".

T.onnellinen 53v äiti

"Feminil on todella laadukas tuote. Aikaisemmin seksielämäni oli yhtä kaaosta, mutta Feminilin käytön aloitettuani olen kuin toinen ihminen, uskomattoman paljon energisempi. Voin vakuuttaa, että minusta saitte elinikäisen asiakkaan”.

Rose

“Vartaloni koki suuria muutoksia erään suuren leikkauksen seurauksena ja sitten, yhtäkkiä, erosin silloisesta poikaystävästäni. Tunsin itseni epävarmaksi ja seksihaluni “sammuivat” kokonaan. Kokeiltuani useita tuotteita tuloksetta päätin kokeilla Feminiliä. Voin nyt sanoa sen olleen paras päätös vuosiin. Suurkiitokset tästä mahtavasta tuotteesta.”

M. Hamilton

“Olen käyttänyt Feminiliä neljän kuukauden ajan ja voin sanoa, että kyseessä on todella vallankumouksellinen tuote. Nautin seksistä enemmän kuin koskaan ja se näkyy muissakin asioissa. Kun seksi toimii, muutkin elämänalueet tuntuvat helpottuvan. Feminil avulla tämä on hyvin helppoa.”

S. J.

“Uskomatonta! Feminil käytön aloitettuani seksistä on tullut todella tyydyttävää. Minä ja poikaystäväni nautimme seksistä enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Olen jo suositellut Feminiliä parille seksihalujen puutteesta kärsivälle ystävälleni.”

Lilly

“Kahden lapsen jälkeen libidoni oli kadonnut lähes kokonaan. Feminilin avulla olen kuitenkin saanut seksihaluni takaisin ja mieheni ja minä nautimme seksistä täysillä. Tuhannet kiitos tästä tuotteesta, siitä on ollut minulle suuri apu.”

Helen H.

“Nimeni on Gina. Olin nuoresta asti kärsinyt seksihalujen puutteesta. Asiasta oli tullut minulle melkein pakkomielle. En voinut käsittää, miksi seksi ei huvittanut niidenkään miesten kanssa, joista todella pidin. Kaikki muuttui kun löysin Feminilin, tämän mahtavan tuotteen. Nyt voin todella nauttia seksistä. Upeaa!.”

Gina

Jos haluat kertoa meille Feminilin käyttöön liittyvistä kokemuksistasi, lähetä postia osoitteeseen: fi@500cosmetics.com

 
Lisää tietoa Tilaa nyt