Email:
*Mit dem Eingeben Ihrer E-Mail akzeptieren Sie die AGBs
Recomendado
Aumenta tu deseo sexual..
Ingredientes
Garantia
Oferta Especial
Testimonios firmados / audio
distribuidor
Sistema Dropship
Programa de Afiliados
Contactar
Usein kysyttyjä kysymyksiä

Tässä osiossa vastaamme yleisimmin esitettyihin kysymyksiin. Jos et löydä osiosta omaa kysymystäsi, voit lähettää meille kysymyksesi sähköpostitse.

Suosittelemme tutustumaan kysymysosioon huolellisesti.

Libidolla tarkoitetaan yleensä seksuaalista halukkuutta. Suurin osa lääkäreistä ja psykiatreista pitävät normaalia alhaisempaa libidoa sairautena ja suosittelevat ongelmaan puuttumista. Alhainen libido voi olla myös merkki esimerkiksi masennuksesta.

Ehdottomasti. Tuotteen teho perustuu sen kasvipohjaisiin raaka-aineisiin, joiden avulla naisen seksuaalista halukkuutta voidaan kasvattaa.

Feminil koostuu 100% luonnonmukaisista raaka-aineista, jotka on valittu niiden seksuaaliterveyttä edistävän vaikutuksen vuoksi.

Päivittäin käytettävä Feminil vahvistaa libidoa, tuntoherkkyyttä ja orgasmeja, sekä normalisoi elimistön hormonitasapainoa.

Seksuaalisten tuntemusten voimistuminen
Kiihoittuneisuuden ja kliimaksiin pääsyn nopeutuminen
Libidon parantuminen yhdessä seksihalujen kasvun kanssa
Tuntoherkkyyden lisääntyminen esileikin aikana
Verenkierron lisääntyminen ja klitoriksen kiihoittuneisuuden maksimointi

Edellä mainitut edut voidaan saavuttaa ainoastaan Feminil avulla.

Luonnollisesti. Laadukas tuotteemme kuuluu ainoana laatuaan EU-rekisteriin, joka takaa sen valmistamiseen käytettyjen raaka-aineiden täyttävän kaikki voimassa olevat laatu- ja turvallisuusvaatimukset.

Ensimmäiset tulokset näkyvät lähes välittömästi, vaikka suurin osa naisista on huomannut tulosten paranevan tuotteen päivittäisen käytön tuloksena. Tulokset vaihtelevat yksilöllisesti, esimerkiksi ruokavalion tai elintapojen vaikutuksesta.

Feminil on ehdottoman turvallinen käyttää. Tuote koostuu täysin luonnonmukaisista ja turvallisista raaka-aineista, joiden käytöllä ei ole minkäänlaisia terveydelle haitallisia sivuvaikutuksia.

Feminil on täysin luonnonmukainen ja turvallinen tuote, jonka käytöllä ei ole minkäänlaisia terveydelle haitallisia sivuvaikutuksia. Tuotteen käyttöä ei kuitenkaan suositella sen raaka-aineille allergisille tai jostakin sairaudesta tai kiputilasta kärsiville. Näiden henkilöiden tulee neuvotella tuotteen käytöstä lääkärin kanssa.

Ei. Emme suosittele käyttämään Feminiliä raskauden tai imettämisen aikana.

Pillerejä nautitaan päivittäin yksi, mielellään aamiaisen tai lounaan yhteydessä. Suosittelemme nauttimaan pillerin runsaan nesteen kanssa.

Maca (LEPIDIUM Meyenii Walp), niasiini (nikotiinihappo), Ginkgo Biloba, herba epidemii-uute, herba tribulus terrestris-uute, astragalus membranaceus, bioperiini. Feminilin ainutlaatuisen koostumuksen avulla saavutetaan erinomaisia tuloksia.

Sillä on erityisen tärkeää nauttia tuotetta juuri oikea määrä. Nestemäisen tuotteen oikea annostelu on huomattavasti hankalampaa.

Kyllä. Tuotteen ostajan ja käyttäjän on oltava täysi-ikäinen.

Ehdottomasti. Tuotteellamme on arvostettujen erikoislääkäreiden suositus, johon voi tutustua tarkemmin osiossa Lääketieteellinen yhteisö

Ehdottomasti. Pillereiden teho on käyttäjän iästä riippumaton. Käyttäjän on kuitenkin oltava täysi-ikäinen, 18 vuotta täyttänyt.

Emme suosittele ohjelman käyttöä raskaana oleville tai imettäville, korkeasta verenpaineesta, sydämen tai maksan toiminnan häiriöistä, viherkaihista, sokeritaudista tai tuotteen valmistusaineiden allergioista kärsiville naisille. Emme suosittele ohjelman käyttöä myöskään mielialalääkkeitä tai muita mielialahäiriöiden hoitoon tarkoitettuja reseptilääkkeitä käyttäville henkilöille. Mitä tahansa lääkkeitä käyttävien tai mistä tahansa sairaudesta kärsivien henkilöiden tulee konsultoida lääkäriä ennen ohjelman käytön aloittamista.

*Ennen minkä tahansa luontaistuotteen käytön aloittamista on suositeltavaa konsultoida lääkäriä. On myös ehdottoman tärkeää varmistua, että yksikään tuotteen valmistusaineista ei aiheuta allergiaa.
Elämäntavat vaikuttavat kaikkiin elämänalueisiin. On itsestään selvää, että terveellinen ja säännöllinen elämänrytmi on terveyden kannalta edullisempi. Epäedullisten elämäntapojen ei ole kuitenkaan voitu todistaa vaikuttavan tuotteen aikaansaamiin tuloksiin, vaikka mahdollisen terveiden elämäntapojen vaaliminen onkin suositeltavaa.

Olemme niin varmoja Feminilin toimivuudesta, että tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden kokeilla tuotetta kuukauden ajan. Jos tuotteen avulla saavutetut tulokset eivät vastaa odotuksia, palautamme tuotteen hinnan kokonaisuudessaan takaisin. Voisiko parempaa takuuta olla?
Yrityksemme kasvaa jatkuvasti asiakkaillemme tarjoamiemme erittäin laadukkaiden tuotteiden ansiosta. Saavuttamiinsa tuloksiin tyytyväiset asiakkaamme suosittelevat tuotteitamme usein ystävilleen. Jos et Feminilin avulla onnistu kasvattamaan seksuaalista halukkuuttasi, voit palauttaa tuotteen ja palautamme rahasi takaisin. Takuuehtoihin voi tutustua takuuosiossa.

Kaikki tilaukset käsitellään päivittäin, joten niiden nopea toimitusaika on taattu. Tilaukset lähetetään jo samana päivänä ja perille ne saapuvat 7-10 arkipäivän aikana. Käytössämme olevat arvostetut kuljetusyritykset takaavat tilausten nopean ja laadukkaan toimituksen.

Kyllä. Asiakkaidemme käytössä on ympärivuorokautinen on-line-asiakaspalvelu. Autamme erittäin mielellämme minkä tahansa ongelman ilmetessä.

Ei. Feminil koostuu täysin luonnonmukaisista, kasvipohjaisista ainesosista. Feminil ei ole lääke, joten sen ostoon ei tarvita lääkärin määräystä.

Ostotiedoissa näkyy ainoastaan käyttämämme on line-maksujärjestelmän nimi. Tuotteen nimi tai sen käyttötarkoitus ei näy missään yhteydessä.

Kyllä. Kaikki tilaukset lähetetään täysin hienotunteisesti. Paketin ulkomuodosta on mahdotonta päätellä sen sisältöä. Asiakkaidemme yksityisyys on meille ensiarvoisen tärkeää.

Kyllä. Maksaessasi Feminil tilauksen luottokortilla, emme veloita lähetyskuluja tuotteen toimituksen yhteydessä.

Ehdottomasti. Tietoturvalain mukaisesti ostajan yhteystietoja ei koskaan luovuteta eteenpäin.

Ostosten tekeminen internetissä on täysin turvallista. Tilauksen maksutavasta riippumatta ostokset ovat täysin turvallisia ja ostajan tiedot täysin luottamuksellisia. Tietoturvaohjelman ansiosta ostajan luottokorttitiedot ovat turvassa.


 
Lisää tietoa Tila nyt