Email:
*Mit dem Eingeben Ihrer E-Mail akzeptieren Sie die AGBs
Recomendado
Aumenta tu deseo sexual..
Ingredientes
Garantia
Oferta Especial
Testimonios firmados / audio
distribuidor
Sistema Dropship
Programa de Afiliados
Contactar
Kuinka LIBIDIL toimii?

Tuotteen teho perustuu sen laadukkaisiin, kasviperäisiin raaka-aineisiin, jotka ovat tarkoitettu nimenomaan naisen seksuaalisuuden halukkuuden lisäämiseen.

Feminil on tarkoitettu lisäämään naisen seksuaalista halukkuutta, sekä tasoittamaan hormonaalisen kuukausikierron aiheuttamia mielialavaihteluita. Feminil-kapseleita (30 kapselia/pakkaus) nautitaan yksi päivässä.

naisen tyydytys

Monet naiset kokevat jossakin vaiheessa elämäänsä seksuaalisen halukkuuden ja tyydyttyneisyyden vähenemisen. Iän myötä seksuaalisuus vähenee, joka ilmenee kiihottuneisuuden, lubrikaation, verenkierron ja orgasmien intensiteetin, mutta myös halukkuuden vähenemisenä. Erilaisista taustalla vaikuttavista tekijöistä tärkeimmät ovat stressi, masennus ja ahdistus. Suurin osa naisista ei kiinnitä seksuaalisen halukkuuden vähenemiseen sen enempää huomiota ajatellessaan ongelman korjaamisen olevan äärimmäisen vaikeaa. Seksuaalinen halukkuus on kuitenkin hyvin tärkeä tekijä parisuhteessa. Ilman halukkuutta on lähes mahdotonta kiihottua ja saavuttaa orgasmi. Todellisuudessa lukuisat pariskunnat kärsivät epätyydyttävästä seksielämästä halujen puutteen vuoksi. Monissa tapauksissa seurauksena on ahdistuneisuutta ja itsetunnon huononemista.

* Yleisen seksuaaliterveyden parantuminen

Feminil lisää seksuaalista halukkuutta ja parantaa hormonaalista tasapainoa. Tämän seurauksena seksin aikana koettu nautinto kasvaa huomattavasti.


* Vahvistunut libido, luonnollinen lubrikaatio ja kasvanut tuntoherkkyys

Feminil avulla verenkierto lisääntyy ja lihasjännitys vähenee, jonka seurauksena luonnollinen lubrikaatio, sekä tuntoherkkyys kasvavat. Tämän tuloksena libido ja seksuaalinen energiataso vahvistuvat.


* PMS-oireiden sekä vaihdevuosien sivuvaikutuksien lieveneminen

Feminil sisältämät ainesosat lievittävät PMS-oireita normalisoimalla elimistön estrogenitasoa. Tuotteen avulla myös vaihdevuosiin kuuluvat kuumat aallot lievittyvät.


* Seksuaalisen energiatason kasvu

Osa Feminil ainesosista, kuten tribulus terrestris, nostaa elimistön testosteronitasoa, tasapainottaa mineraaliarvoja ja puhdistaa verisuonia. Tämän seurauksena on seksuaalisen halukkuuden lisääntyminen, sekä seksin aikana koetun mielihyvän voimistuminen.


* Ilman sivuvaikutuksia

Kasvipohjaisista ainesosista koostuvan Feminil käytöllä ei ole minkäänlaisia sivuvaikutuksia. Tarjoamme kuitenkin asiakkaillemme mahdollisuuden kokeilla tuotetta 30 päivän ajan ja jos tulokset eivät vastaa odotuksia, palautamma rahat takaisin.

Tri. Arana
Seksologi ja erikoislääkäri

"[...] Feminil on markkinoiden tehokkain libidonvahvistaja (...) sillä se ei kasvata ainoastaan seksihaluja, vaan myös hedelmällisyyttä vahvistaen sukupuolielimistöä [...]"

Tutustu asiakkaiden käyttäjäkokemuksiin...

 

Maca (LEPIDIUM Meyenii Walp) – Maca (Lepidium peruvianum Chacón, = L. meyenii Walpers)on Perun ja Bolivian Andeilla kasvava viljelykasvi. Kasvia käytetään ruoanvalmistukseen, mutta sen juurien uskotaan sisältävän seksuaalisuutta vahvistavia ainesosia. Kasvi vaikuttaa elimistöön monella hyödyllisellä tavalla, mm. vähentämällä stressiä, lisäämällä hedelmällisyyttä ja seksuaalista halukkuutta, torjumalla PMS-oireita, säätelemällä kuukausikiertoa, sekä torjumalla vaihdevuosien sivuvaikutuksia. Kasvi sisältää runsaasti energiaa.

Niasiini (Nikotiinihappo) - Niasiini, nikotiinihappo,  B3-vitamiini tai PP-vitamiinini on vesiliukoinen vitamiini, jonka sivutuotteet NADH, NAD+, NADPH ja NADP+ ovat tärkeässä osassa solun energia-aineenvaihdunnassa ja DNA:n valmistuksessa. B3-vitamiiniin kuuluvan nikotiiniamidin tai niasiiniamidin kemiallinen kaava on C6H6NO2. Niasiini osallistuu myrkkyjen poistoon elimistöstä, sekä esteroidien tuotantoon. Niasiinilla on oleellinen osa kasvun aikana. Nikotinamidia ja nikotiinihappoa saadaan luonnosta; nikotiinihappoa erityisesti kasveista ja nikotinamidia eläimistä.

Ginkgo Biloba –Ginkgoa on käytetty perinteisessä kiinalaisessa lääketeteessä yli 5000 vuoden ajan. Viimeisten 30 vuoden ajan yli 300 tutkimuksessa on voitu osoittaa Ginkgon auttavan monissa elimistön häiriötiloissa. Viime aikoina ainesosa on saanut runsaasti huomiota muistin virkistäjänä aivojen verenkiertoa lisäävän vaikutuksensa vuoksi. Ginkgo parantaa myös ääreisalueiden verenkiertoa, hapenottokykyä ja  genitaalialueen verenkiertoa. Sen korkea antioksidanttipitoisuus auttaa taistelemaan vanhenemista, apeutta ja energianpuutetta vastaan.

Herba Epimedii extract – Melko harvinainen kasvi, joka vahvistaa aivolisäkkeen, munuaisten ja lisämunuaisten toimintaa. Tasoittaa myös sydämen rytmiä ja  kasvattaa voimakkaasti yleistä energiatasoa. Kasvia käytetään yleisesti rintakipujen, keuhkoputkentulehduksen ja neurastenian hoitoon. Kasvin ainesosilla on myös tärkeä rooli seksuaalisuudessa.

Herba Tribulus Terrestris-uute - Tribulus Terrestris on Aasiassa käytetty vuosituhansia libidon vahvistamiseen. Lukuisissa tutkimuksissa on osoitettu Tribulus Terrestriksen lisäävän seksuaalista halukkuutta ja hedelmällisyyttä. Nykyään kasvia käytetään useissa lääketieteellisissä hoidoissa kehon mineraalitasapainon tasoittamiseen, verisuonten puhdistamiseen ja, ennen kaikkea, testosteronitason kohottamiseen. Naisilla kasvi lisää seksuaalista halukkuutta ja seksin aikana koettua nautintoa.

Astragalus Membranaceus – Tunnetaan myös nimellä  Huang Qi, Bei Qi, tai Hwanggi. Perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä kasvin juuria käytetään erilaisten kiputilojen, sydäntaudin, maksasairauksien, munuaissairauksien, syövän ja immuniteettijärjestelmän epätasapainon hoitoon. Joidenkin tutkimuksien mukaan kasvi parantaa myös siemennesteen laatua, vähentää verenpainetta, vahvistaa sydämen toimintaa, sekä parantaa  HIV-positiivisten immuniteettijärjestelmää.

Bioperiini - Ainesosa saadaan piperiinistä, mustapippurin pääasiallisesta alkaloidista. Piperiini kerätään sademetsissä kasvavista pippuriköynnöksistä. Kasvia tavataan Intiassa ja Jaavalla. Aleksanteri Suuri toi kasvin Kreikkaan. Keskiajalla tätä eksoottista kasvia käytettiin Euroopassa maksuvälineenä. Kasvin suuri arvo oli yksi niistä syistä, jotka ajoivat portugalilaiset etsimään kasvia Afrikan rannikon saarilta. Bioperiini on patentoitu uusi ja vallankumouksellinen raaka-aine, joka parantaa muiden valmistusaineiden imeytymistä elimistöön. Bioperiini nopeuttaa ja parantaa tuloksia uskomattomalla tavalla.

Tutustu bioperiiniä koskeviin tutkimuksiin


q Vahvistaa seksuaalisia tuntemuksia seksuaalinen halukkuus
q Nopeuttaa kliimaksin saavuttamista
q Parantaa libidoa ja saada seksuaalinen halukkuus takaisin
q Lisätä verenkiertoa ja klitoriksen kiihoittuneisuutta
q Lisätä kiihoittuneisuutta esileikin aikana
q Kasvattaa useiden perättäisten orgasmien mahdollisuutta
q Lisätä nautintoa yhdynnän aikana
q Parantaa hedelmällisyyttä
 
Lisää tietoa Tilaa nyt