Email:
*Mit dem Eingeben Ihrer E-Mail akzeptieren Sie die AGBs
Recomendado
Aumenta tu deseo sexual..
Ingredientes
Garantia
Oferta Especial
Testimonios firmados / audio
distribuidor
Sistema Dropship
Programa de Afiliados
Contactar

VAROITUS: Lue huolellisesti lakiehdot ennen sivujen sisältämän informaation käyttämistä. Tämän sivuston ja sen sisältämän informaation käyttäminen tarkoittaa näiden ehtojen täydellistä hyväksymistä. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä käytä sivuston tarjoamia tietoja ja poistu sivuilta välittömästi.

 

Lakiehdot

1. Voidaksesi käyttää sivustoa ja niiden tarjoamaa informaatiota, sinun tulee olla täysi-ikäinen (>18 vuotta). Sivuston käyttäjä takaa olevansa täysi-ikäinen. Muutoin tulee tämän poistua sivuilta välittömästi.

2. Sivuston informaation käyttö tarkoittaa näiden käyttöehtojen täydellistä hyväksymistä.  Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä käytä sivuston tarjoamia tietoja ja poistu sivuilta välittömästi.

3. Takaat olevasi täysi-ikäinen, hyväksyväsi sivuston sisällön ja olevasi loukkaantumatta siitä. Samalla takaat käyttäväsi sivustoa täysin vapaasta tahdostasi ja olevasi vastuussa toimistasi.

4. Näiden sivujen sisältö ei pyri parantamaan tai diagnosoimaan minkäänlaista sairautta tai vaivaa, vaan on luonteeltaan informatiivista. Missään tapauksessa sisältö ei vastaa tai korvaa ammattilääkärin neuvoja. Tulokset perustuvat asiakkaidemme sekä sivuillamme esiintyvien erikoislääkäreiden kokemuksiin.

5. Feminil pidättää itsellään oikeuden muuttaa, muokata tai poistaa tekstimateriaalia sivuiltaan milloin tahansa ja ilman erillistä ilmoitusta.

6. Näiden sivujen sisältämä informaatio on tarkoitettu ainoastaan henkilökohtaiseen käyttöön.

7. Sivuilla esiintyvät kuvaukset, kuvat ja muut tekstit on ymmärrettävä opastuksena, joka kertoo yleisesti tuotteiden vaikutuksista. On huomattava, että vaikutukset voivat vaihdella yksilöllisesti.

8. Pyrimme siihen, että sivuston tarjoama informaatio on täydellistä, tarkkaa ja ajanmukaista, mutta se voi toisinaan olla epätarkkaa, epätäydellistä tai vanhaa.

9. Sivuston käytön tulee olla rehellistä, ketään loukkaamatonta ja laillista, tapahtua hyvässä uskossa ja olla aina yleisesti hyväksyttyjen internetin käyttöohjeiden mukaista.

 

TILAUKSET

1. Feminil pidättää itsellään oikeuden hyväksyä tai hylätä minkä tahansa tilauksen ilman erityistä syytä, sitoutuen ilmoittamaan asiakkaalle tällaisesta tilanteesta.

2. Asiakkaan vastuulla on toimittaa tarkat tiedot, jotka mahdollistavat tilauksen toimittamisen. Asiakas on ainoana vastuussa, jos tilausta ei voida toimittaa perille puutteellisten tai virheellisten tietojen vuoksi.

3. Mahdollisuus tuotteen asiakkaalle toimittamiseen riippuu sen saatavuudesta. Jos tuote on loppu tai tilausta on muuten mahdotonta toimittaa perille, Feminil ilmoittaa asiasta asiakkaalle ja antaa mahdollisuuden odottamiseen tai tilauksen peruuttamiseen, jolloin asiakas saa rahansa takaisin.

4. Arvioitu toimitusaika ei ole takuuvarma. Feminil ei ole vastuussa toimituksen mahdollisesta myöhästymisestä, jos se johtuu kuljetusyhtiöstä tai muista Feminil in vaikutusvallan ulottumattomissa olevista syistä.

5. Siinä tapauksessa, että tilauksen perille toimittamiseksi tarvitaan allekirjoitus tai vastaava vastaanottamisen kuittaus, on täysin asiakkaan vastuulla, että tilauslomakkeessa mainitussa osoitteessa on joku vastaanottamassa tilausta. On myös täysin asiakkaan vastuulla hakea tilaus kuljetusyhtiön tiloista, jos sitä ei ole voitu toimittaa asiakkaalle tämän ollessa poissa. Jos paketti joudutaan palauttamaan, lähetyskulut lankeavat asiakkaan maksettaviksi.

6. Feminil ei ole vastuussa tilauksista, jotka eivät saavu perille tai joita on mahdotonta toimittaa.

7. Kaikki näiltä sivuilta ostetut tuotteet ovat tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön, eikä niitä saa antaa eteenpäin. Tuotteita ei saa jälleenmyydä tai lainata kolmannelle osapuolelle.

8. Siinä tapauksessa, että asiakkaalle toimitetaan virheellinen avattu tai muuten viallinen tuote, Feminil toimittaa korvaavan tuotteen ilman lisäkuluja, jos tuote on ostettu näiden sivujen kautta. Jos tuote on ostettu muun kuin virallisen sivuston kautta tai jostakin muualta, Feminil ei ole vastuussa tilauksen laadusta.

9. Missään tapauksessa tilausta ei toimiteta ennen kuin maksusuoritus on saapunut perille ja toimitus voidaan peruuttaa, jos maksua ei suoriteta vaadittavalla tavalla.

 

VASTUU

1. Sanalla “vastuu” ymmärretään kaikenlainen vahinko, vaatimus, laillinen interventio, toiminta, kulu tai muu häviö.

2. Missään tapauksessa Naturmedical Bv. ei ole “vastuussa” Feminil käyttöön liittyvästä erityisestä, suorasta, epäsuorasta, rankaisevasta, siivili-, esimerkillisestä tai vahingollisesta seurauksesta. Näiden tuotteiden käyttö tarkoittaa tässä esiteltyjen lakiehtojen täydellistä ymmärtämistä ja hyväksymistä, jolloin tuotteen käyttö täysin on asiakkaan omalla vastuulla ja Naturmedical Bv työntekijänsä mukaan lukien täysin vapaa vastuusta.

3. Tällä sivustolla esiintyvät esittelyt, mielipiteet, lausunnot ja kokemukset ovat kolmansien henkilöiden mielipiteitä ja ne täytyy ymmärtää sellaisina. Näiden kolmansien henkilöiden joukossa on lääkäreiden ja ammattilaisten lausuntoja, asiakkaiden kokemuksia, internetfoorumeiden mielipiteitä ja tieteellisiä kirjoituksia, jotka puhuvat tuotteen ainesosien tehokkuudesta. 

4. Naturalmedical Bv:n vastuu rajoittuu virheellisten tuotteiden korvaamiseen ja tilanteessa, jossa takuuehdot täyttyvät, rahojen palauttamiseen asiakkaalle. Palautettavista rahoista vähennetään kuitenkin kuljetuskulut.

5. Kaikki sivustolla esiteltyjä tietoja ja tuotteita käyttävät henkilöt takaavat ymmärtävänsä ja hyväksyvänsä Naturmedical Bv.:n rajoitetun vastuun.

 
Tilaa nyt