Email:
*Mit dem Eingeben Ihrer E-Mail akzeptieren Sie die AGBs
Recomendado
Aumenta tu deseo sexual..
Ingredientes
Garantia
Oferta Especial
Testimonios firmados / audio
distribuidor
Sistema Dropship
Programa de Afiliados
Contactar
Libidillä on markkinajohtajan takuut

Olemme niin varmoja Feminil toimivuudesta, että tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden kokeilla tuotetta kuukauden ajan. Jos tuotteen avulla saavutetut tulokset eivät vastaa odotuksia, palautamme tuotteen hinnan kokonaisuudessaan takaisin.

Voiko parempaa tuotetakuuta olla?


seksihalutFeminilin ostajalla on oikeus käyttää tuotetta 30 päivän ajan, ja jos jostain syystä saavutetut tulokset eivät vastaa odotuksia, palauttaa tilaamansa tuotteet pakkauksineen seuraavan 7 päivän aikana. Rahapalautuksen ehtojen täyttämiseksi on erityisen tärkeää palauttaa kaikki tilatut pakkaukset, niin tyhjät kuin täydetkin. Siinä tapauksessa, että asiakas ei ole täysin tyytyväinen saavutettuihin tuloksiin, palautamme hänelle rahat takaisin (lähetyskulut vähennettyinä).

Feminil-tiimi vastaa kaikkiin mahdollisiin tuotetta koskeviin kysymyksiin.

Asiakaspalveluhenkilökunnan yhteystiedot löytyvät YHTEYDENOTTO-osiosta.

Feminilin ainutlaatuisen koostumuksen ansiosta seksuaalinen halukkuus kasvaa huomattavasti ja seksielämän laatu paranee merkittävällä tavalla. Täysin luonnonmukainen Feminil voimistaa verenkiertoa ja klitoriksen kiihottuneisuutta, vähentää PMS-oireita ja vaihdevuosien vaikutuksia, sekä parantaa hedelmällisyyttä sukupuolielimistöä vahmistamalla.Feminilin koostumus on täysin ainutlaatuinen sen käyttämien ensiluokkaisten raaka-aineiden ansiosta. Markkinoilta ei löydy toista valmistusaineiltaan näin laadukasta tuotetta. Ohjelmamme raaka-aineet ovat kaikki tuoreita ja turvallisia.

Feminilin lääketieteellinen ryhmä muodostuu arvostetuista lääketieteen erikoisammattilaisista, jotka ovat voineet todistaa tuotteen toimivuuden. Kaikki tiimimme lääkärit suositteleva ohjelmaa omille potilailleen ei ainoastaan uskomattomien tulostensa, vaan myös niiden itsetuntoa kohottavan vaikutuksen ansiosta.

 

Tri. Arana
Seksologi ja lääkäri

Feminil on markkinoiden tehokkain libidonvahvistaja (...) sillä se ei kasvata ainoastaan seksihaluja, vaan myös hedelmällisyyttä vahvistaen sukupuolielimistöä (…)

Lue koko lausunto...


Kaikki tilaukset käsitellään päivittäin, joten niiden nopea toimitusaika on taattu. Tilaukset lähetetään jo samana päivänä ja perille ne saapuvat 2-3 arkipäivässä UPS:n ja 10-12 arkipäivässä TNT:n toimiessa kuriirina. Käytössämme olevat arvostetut kuljetusyritykset takaavat tilausten nopean ja laadukkaan toimituksen.

Kaikki tilaukset toimitetaan täysin hienotunteisesti. Paketin ulkokuoren perusteella on mahdotonta päätellä sen sisältöä.


kiihottuneisuus
Ostokset ovat täysin turvallisia ja asiakastiedot suojassa. Takaamme, ettei asiakkaidemme tietoja käytetä mihinkään ilman nimenomaista suostumusta. Maksusuoritukset hoituvat erittäin turvallisen maksujärjestelmän kautta, joten tietojärjestelmäämme ei kenellekään ulkopuolisella ole pääsyä. Asiakkaidemme luottokorttitiedot ovat täysin turvassa tietoturvaohjelmamme ansiosta. Asiakkaidemme yhteystiedot on turvattu Tietosuojalain vaatimalla tavalla.

Tilausten maksu onnistuu Click&Buy-maksujärjestelmässä. Asiakkaan maksutiedoissa jää ostosta näkyviin ainoastaan maksujärjestelmän nimi ja veloitettu summa, ei esimerkiksi tilatun tuotteen nimi tai käyttötarkoitus. Tämä maksutapa on paitsi täysin turvallinen, myös erittäin hienotunteinen.

 

TÄRKEÄÄ: Rahapalautuksen saamiseksi asiakkaan tulee ottaa yhteyttä  asiakaspalveluhenkilökuntaamme, joka varmistaa takuuehtojen täyttymisen. Ilman yhteydenottoa palautetut tuotteet eivät oikeuta palautustakuuseen. Rahapalautusta varten asiakkaan tulee säilyttää tuotteen alkuperäinen pakkaus. Asiakas maksaa itse tuotteen palautuksesta aiheutuvat postikulut. 

Rahapalautukseen on asiakkaalla oikeus ainoastaan silloin, kun tämä on käyttänyt tuotetta takuuosiossa esitetyn minimiajan ja kun tuotepakkauksia on ostettu samalla kertaa vaaditun minimiajan käyttöä vastaava määrä.

Lisää tietoa Tilaa nyt